Instagram přestane ukazovat seznam uživatelů, kteří viděli vaše Stories.

Již několik let můžete na sociální síti Instagram využívat zajímavé funkce, která dostala označení Stories, nebo-li příběhy uživatelů. Původní myšlenku takové formy prezentace příběhů přinesl Snapchat, který postupně ztrácí na své popularitě a Instagram ho slušně likviduje. Pokud Stories na vašem zařízení používáte a pravidelně přidáváte fotografie, pak vás bude rozhodně zajímat nová změna, která se nedávno odehrála. Čtěte dál…

V případě, že aktivně sledujete kdo si vaše příspěvky na profilu prohlíží, pak pro vás máme špatnou zprávu. Instagram se totiž rozhodl, že bude skrývat seznam uživatelů, kteří si váš příspěvek zobrazili, přesněji až po uplynutí 24 hodin zmizí přehled a vy se tak nedozvíte, zda vás špehuje bývalá přítelkyně či někdo z kolegů. V sekci archivovaných příběhů se objeví pouze celkový počet oslovených diváků, nikoliv jednotliví uživatelé.

Instagram také aktualizoval IGTV a pokud sledujete někoho, kdo pravidelně přidává obsah do svého profilu, pak se u videí objeví náhled a popisek. Kromě toho se zaměřil na bezpečnost a zablokuje veškeré videa či fotky, které mají souvislost se sebepoškozováním. Důvodem je nedávné obvinění ze smrti Molly Russellové, která údajně takové účty sledovala až si vzala svůj vlastní život. Používáte Instagram na svém iPhonu?

Výsledek obrázku pro instagram stories


Jsme kreativní tým, který denně prostřednictvím svého internetového portálu FanApple.cz šíří nejnovější zprávy o dění kolem společnosti Apple. Nedílnou součástí je také tvorba recenzí na zajímavé aplikace a počítačové zařízení. Podívejte se sami na http://www.fanapple.cz